PREMIERĂ în istoria Ligii Campionilor: Real - Atletico, prima finală între echipe din acelaşi oraş

Finala Ligii Campionilor ce va avea loc la 24 mai la Lisabona între Real Madrid şi Atletico Madrid este prima din istoria competiţiei care se va disputa între echipe din acelaşi oraş.

630 afișări
Imaginea articolului PREMIERĂ în istoria Ligii Campionilor: Real - Atletico, prima finală între echipe din acelaşi oraş

PREMIERĂ în istoria Ligii Campionilor: Real - Atletico, prima finală între echipe din acelaşi oraş

Atletico Madrid s-a calificat în a doua finală din istoria sa (după cea din 1974), în urma victoriei în faţa formaţiei Chelsea Londra, scor 3-1 la general (0-0 în tur şi 3-1 în retur).

Real Madrid a ajuns în finală după 12 ani în urma victoriei din semifinale în faţa germanilor de la Bayern Munchen, scor 5-0 la general (1-0 în tur şi 4-0 în retur).

Anul trecut, finala Ligii Campionilor s-a disputat între echipe din aceeaşi ţară, Germania - Bayern Munchen şi Borussia Dortmund, învingători fiind bavarezii.

Finala dintre Real Madrid şi Atletico Madrid va avea loc, sâmbătă, 24 mai, la Lisabona.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici