Premieră istorică în gimnastică: Simone Biles, procedeu unic la Campionatele din SUA/ Imaginile fac înconjurul lumii | VIDEO

Simone Biles (22 de ani) a reuşit un procedeu unic în timpul Campionatelor de gimnastică din Statele Unite ale Americii, care s-au desfăşurat în Kansas City, Missouri.

13552 afișări
Imaginea articolului Premieră istorică în gimnastică: Simone Biles, procedeu unic la Campionatele din SUA/ Imaginile fac înconjurul lumii | VIDEO

Premieră istorică în gimnastică: Simone Biles, procedeu unic la Campionatele din SUA/ Imaginile fac înconjurul lumii | VIDEO (Imagine: captură video)

În timpul execuţiei de la bârnă, de vineri, Simone Biles a încercat şi a reuşit un procedeu nemaivăzut în gimnastică. Sportiva din SUA a executat o dublă răsucire, iar înainte de aterizare a mai făcut două tumbe în aer. De asemenea, aterizarea pe saltea a fost una excelentă.

Competiţia s-a încheiat duminică, iar Biles a devenit campioana Statelor Unite la gimnastică pentru a şasea oară în carieră, o performanţă care nu a mai fost atinsă din 1952, scrie teamusa.org.

TITLURILE ZILEI

De asemenea, Simone Biles este cvintuplă medaliată la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016. În plus, sportiva de 22 de ani are în palmares 14 titluri de campioană mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici