Presa canadiană: Bute a pierdut prin KO

Site-ul rds.ca notează, sâmbătă, după victoria la puncte a pugilistului Lucian Bute în faţa mexicanului Librado Andrade, că de fapt ar trebui să se considere că românul a fost învins prin KO, deoarece arbitrul a numărat prea încet când gălăţeanul se afla la podea.

35 afișări
Imaginea articolului Presa canadiană: Bute a pierdut prin KO

Presa canadiană: Bute a pierdut prin KO (Imagine: Mediafax Foto)

"Fără nicio îndoială, lui Andrade i s-a furat centura de către arbitrul Marlon Wright, care a numărat groaznic până la 10 la finalul reprizei a 12-a. La reluarea de pe Showtime, s-a văzut că au fost 17 secunde. 17. Ce mod trist de a încheia un meci care până atunci fusese foarte bun pentru Bute, eficient şi precis. Este evident că după această adevărată înfrângere, titlul lui Bute îşi pierde valoarea şi românul va trebui să urce din nou în ring cât mai curând pentru a-şi recăpăta credibilitatea. Cea mai bună ar fi o revanşă în faţa lui Andrade, dar după bătaia de stradă a acestuia, cu siguranţă ar fi prudent din partea celor de la Interbox să amâne o înfruntare pentru viitorul îndepărtat. Sper că cei care au urmărit meciul vor avea onestitatea de a recunoaşte că Bute a pierdut şi Andrade ne-a arătat că Lamotta mai boxează şi că Rocky există", scrie site-ul canadian.

Potrivit site-ului canoe.ca, promotorul lui Andrade a solicitat ca IBF să ceară organizarea unei revanşe, deoarece, în opinia sa, mexicanul a fost victima "unei decizii tendenţioase a arbitrului". Promotorul lui Andrade a precizat că va contesta decizia celor trei arbitri-judecători de la meciul cu Bute.

Pugilistul român Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins pe mexicanul Librado Andrade, într-un meci disputat, sâmbătă dimineaţă, la Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici