Presa cehă: Sparta distruge şase ani de secetă şi bate Clujul

Site-ul oficial al grupării Sparta Praga a scris, joi seară, că formaţia pragheză putea să marcheze şi al treilea gol în meciul cu CFR Cluj, câştigat cu scorul de 2-0, în etapa a treia a grupei K a Ligii Europa.

16 afișări
Imaginea articolului Presa cehă: Sparta distruge şase ani de secetă şi bate Clujul

Presa cehă: Sparta distruge şase ani de secetă şi bate Clujul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În ultimele 20 de minute, Cluj a presat, dar n-a putut mai mult. Sparta reintră în cursa calificării", a notat sursa citată.

"Sparta distruge şase ani de secetă şi bate Clujul", a titrat Tyden : "A durat şase ani. Sparta nu mai câştigase acasă în faza grupelor din decembrie 2003. Dar acum a făcut-o. Frumos. 2-0 şi speranțele sunt intacte. Cu CFR, Sparta a fost cu totul alta decât în campionat. 4-0. Atât trebuia să fie scorul primei reprize. În prima parte, defensiva oaspete a fost absentă. Cluj a muşcat rar. Sparta n-a lăsat nimic Clujului. A câştigat meritat şi a spulberat blestemul european de şase ani fără succese".

"Şase ani de vrajă s-au dus, complexul e în sfârşit istorie. Victoria nu poate fi pusă la îndoială", a scris Sport.

Aktualne crede că "Sparta a trecut clar de Cluj şi continuă să lupte pentru calificare". "Dacă anul trecut se lupta cu Roma în Liga Campionilor, acum CFR a avut probleme în a stăvili echipa cehă. Cluj a avut prima ocazie abia în finalul primei reprize, Blazek a şomat", a notat sursa amintită.

"Agresivitate, dorință de victorie, elementele succesului. Cluj a arătat că este o echipă cu calitate în ofensivă, dar cu apărare slabă", a comentat Ihned.

"Kucka e din nou în formă şi răpune Clujul", a titrat Deniksport: "Kucka i-a îngenuncheat pe români. Sparta a distrus echipa româno-braziliană".

"Speranțele de calificare trăiesc", a subliniat și Denik.

Sportovni Noviny este de părere că "CFR a fost rapidă și puternică, dar defensiv a lăsat de dorit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici