Presa italiană l-a lăudat pe Lobonţ după meciul cu CFR

Site-ul forzaroma.info a scris că portarul Bogdan Lobonţ le-a dat siguranţă coechipierilor de la AS Roma în partida terminată la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a VI-a, ultima a grupei E a Ligii Campionilor.

11 afișări
Imaginea articolului Presa italiană l-a lăudat pe Lobonţ după meciul cu CFR

Presa italiană l-a lăudat pe Lobonţ după meciul cu CFR (Imagine: Thomas Campean/Arhiva Mediafax Foto)

Sursa citată i-a acordat nota 7 internaţionalului român, la fel ca şi site-ul ilpallonaro.com. "Julio Sergio s-a accidentat înainte de meci şi Lobonţ l-a înlocuit cu succes. A dat siguranţă coechipierilor şi a fost pregătit pentru a intra în teren. A avut două parade excepţionale la ocaziile lui Dică şi De Zerbi, dar nu a mai avut ce face la golul marcat de Traore", a scris forzaroma.info.

"Demn înlocuitor al lui Julio Sergio, portarul român a intrat în teren şi a produs un miracol la ocazia lui De Zerbi", a notat ilpallonaro.com.

Agenţia Datasport şi site-urile ingooggi.it, laroma24.it şi calciomercato.it l-au notat cu 6,5 pe Lobonţ. "Titular în ultimul moment, românul a făcut o partidă mare în faţa conaţionalilor săi. A avut o paradă bună la şutul lui De Zerbi, dar la lovitura de cap a lui Traore nu a putu face nimic", a scris Datasport.

"Lobonţ l-a înlocuit pe accidentatul Julio Sergio şi a fost sigur în intervenţii. Nu a avut nicio vină la golul primit", a notat infooggi.it.

"Precis în toate intervenţiile, românul s-a opus cu succes la ocazia lui De Zerbi. Fără vină la golul încasat", a scris laroma24.it.

"Lobonţ a intrat în ultimul moment printre titulari, dar a fost pregătit şi concentrat", a notat calciomercato.it.

Publicaţiile Il tempo şi Il Sussidiario i-au acordat nota 6 portarului român. "Accidentarea lui Julio Sergio i-a dat şansa lui Lobonţ să apere în faţa suporterilor români. A fost fundamental la ocazia lui De Zerbi", a scris Il Tempo.

"A avut o intervenţie foarte bună la De Zerbi şi nu poate fi învinovăţit la golul lui Traore", a notat Il Sussidiario.

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia AS Roma, în ultimul meci din grupa E a Ligii Campionilor, rezultat în urma căruia italienii s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei. Pentru gazde a marcat Traore '89, iar pentru oaspeţi a punctat Borriello '21.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici