Presa poloneză: Rapid-Legia, meciul calificării

Rapid Bucureşti este favorită în meciul cu Legia Varşovia de joi, din Liga Europa, iar această întâlnire şi partida-retur vor decide echipa calificată de pe locul doi.

179 afișări
Imaginea articolului Presa poloneză: Rapid-Legia, meciul calificării

Presa poloneză: Rapid-Legia, meciul calificării (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

"Rapid-Legia, meciul calificării. Dubla aceasta va decide echipa calificată de pe locul 2. Românii sunt favoriţi la Bucureşti, chiar dacă bugetul lor este de două ori mai mic decât al Legiei. Cât de puternică e Rapid am văzut cu Slask Wroclaw. Rapid e bine pregătită fizic şi tactic. Se joacă pe Arena Naţională, gazda finalei de la anul", a scris publicaţia poloneză Gazeta Wyborcza.

Przeglad Sportowy a titrat: "Luptă dură pentru puncte. Cine iese mai bine din dubla Rapid-Legia va merge mai departe".

Cotidianul Rzeczpospolita doreşte răzbunare. "După 40 de ani. Legia a fost elimninată de Rapid din cupele europene în 1971. Acum are ocazia revanşei", a notat sursa amintită.

Super Express a subliniat că nicio echipă românească nu a câştigat până acum pe Arena Naţională. "Sperăm să rămână aşa şi după meciul Rapid-Legia. O analiză sumară arată că echipa care învinge are 90 la sută şanse să meargă mai departe", a scris SE.

Pilka Nozna a titrat: "Legia mai aproape de calificare? Rapid este un adversar incomod, care stârneşte admiraţie în campionat".

FC Rapid va întâlni, joi, de la ora 22.05, formaţia Legia Varşovia, într-un meci contând pentru etapa a III-a a grupei C a Ligii Europa şi care va fi transmis în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici