Presă: Situaţia lui Hagi se va clarifica marţi seară

Situaţia tehnicianului Gheorghe Hagi la echipa Galatasaray se va clarifica marţi seară, când va avea loc o şedinţă a Consiliului de Conducere al clubului din Istanbul, informează cotidianul Hurriyet.

33 afișări
Imaginea articolului Presă: Situaţia lui Hagi se va clarifica marţi seară

Situaţia lui Hagi se va clarifica marţi seară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, conducerea grupării are păreri împărţite în privinţa lui Hagi, unii oficiali fiind de părere că tehnicianul trebuie demis imediat, iar alţii considerând că ar fi mai bine să aştepte Adunarea Generală din 27 martie pentru a lua o decizie.

Cotidianul Fanatik scrie, sub titlul "Hagi pleacă marţi", că oficialii clubului Galatasaray vor discuta, la începutul săptămânii viitoare, cu Ioan Becali, pentru a încerca să ajungă la o înţelegere în privinţa rezilierii contractului lui Hagi şi a scăderii compensaţiei de la 1,75 milioane de euro la sub un milion de euro. În cazul în care cele două părţi nu se vor înţelege, se va lua o decizie după Adunarea Generală din 27 martie.

Internetspor.com notează, în schimb, că toate indiciile arată că Hagi va rămâne la Galatasaray până la finalul sezonului. Sursa citată prezintă în acest sens patru argumente:

1. Conducerea clubului se gândeşte acum mai mult la Adunarea Generală din 27 martie decât să renunţe la Hagi, concentrându-se pentru planificarea unei tactici împotriva atacurilor opoziţiei;

2. Compensaţia este de 1,5 milioane de euro şi conducerea clubului, care a fost nevoită să îi plătească o compensaţie mare lui Frank Rijkaard, se gândeşte să continue cu Hagi până la finalul sezonului, iar apoi să încerce să ajungă la o înţelegere;

3. Antrenorul secund Tugay Kerimoglu nu pare prea încântat de perspectiva de a prelua echipa în cazul demiterii lui Hagi;

4. Este dificil de găsit în acest moment un antrenor liber de contract.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de echipa Fenerbahce, în derbiul etapei a XXVI-a a campionatului Turciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici