Presa turcă scrie că Lucescu va semna cu Galatasaray, tehnicianul infirmă

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, va reveni la gruparea Galatasaray Istanbul, cu care ar urma să semneze un contract, sâmbătă, susţine cotidianul turc Fanatik.

15 afișări
Imaginea articolului Presa turcă scrie că Lucescu va semna cu Galatasaray, tehnicianul infirmă

Presa turcă: Lucescu va semna, sâmbătă, cu Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto)

"Se pare că tehnicianul român, cu care s-a ajuns la un acord de principiu, va veni la Istanbul mâine seară (n.r. - vineri seară), iar sâmbătă discută ultimele detalii şi va semna un contract cu Galatasaray", scrie Fanatik.

Jurnalul menţionează că oficialii din conducerea clubului turc au negociat în această perioadă cu mai mulţi tehnicieni, între care Michael Laudrup, Louis Van Gaal, Didier Deschamps, Felix Magath şi Abdullah Avcı, însă în cele din urmă s-au înţeles cu Lucescu.

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că nu va prelua conducerea echipei Galatasaray Istanbul, aşa cum susţine presa turcă, deşi i s-a propus acest lucru, hotărând să rămână în Ucraina, unde mai are un an de contract.

"Nu este adevărat că voi semna cu Galatasaray, sunt minciuni. Din contră, am refuzat. Mai am un an de contract cu Şahtior, am de gând să-l duc la bun sfârşit, n-am alte intenţii. Dacă Galatasaray a încercat să mă determine să merg la ei? Bineînţeles, dar nu contează asta, e normal ca un antrenor să fie solicitat de cluburi", a spus Lucescu.

Mircea Lucescu a mai antrenat echipa Galatasaray în perioada 2000-2002, câştigând cu aceasta Supercupa Europei (2000) şi campionatul Turciei (2002). Tehnicianul român a calificat echipa Galatasaray în premieră în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în sezonul 2000/2001, şi a ajuns, în sezonul 2001/2002, până în turul doi al acestei competiţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici