Preşedinte Hajduk Split: Avem nevoie de fani pentru a trece de Dinamo

Preşedintele clubului Hajduk Split, Josko Svagusa, a declarat că echipa sa are ambiţia şi forţa de a obţine calificarea în play-offul Ligii Europa, iar cu suportul numeroşilor suporteri Dinamo Bucureşti poate fi învinsă, informează cotidianul croat Slobodna Dalmacija.

9 afișări
Imaginea articolului Preşedinte Hajduk Split: Avem nevoie de fani pentru a trece de Dinamo

Preşedinte Hajduk Split: Avem nevoie de fani pentru a trece de Dinamo (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Nu este niciun motiv să fie nervozitate în rândul suporterilor înaintea unui astfel de meci. Vom încerca să ne calificăm şi să îi facem fericiţi pe fani. E nevoie de unitate în toate liniile pentru a o elimina pe Dinamo. Avem mare nevoie de sprijinul galeriei, pentru că avem forţa şi dorinţa de a trece de Dinamo şi de a deschide din nou porţile Europei", a spus Svagusa.

Antrenorul echipei din Split, Stanko Poklepovici, a afirmat că Hajduk nu poate fi surprinsă cu nimic de Dinamo. "Un meci durează 90 de minute, trebuie să atacăm din primul minut, trebuie să găsim cele mai bune soluţii să arătăm adevărata noastră capacitate. Am urmărit meciul lor cu Sportul, avem toate informaţiile necesare despre adversar. Nimic nu ne poate surprinde. Au o echipă extrem de tehnică, dar cu slăbiciuni în apărare. Suntem pregătiţi", a comentat Poklepovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici