Preşedintele AC Fiorentina: După accidentarea lui Jovetici, Mutu nu mai este de vânzare

Preşedintele clubului AC Fiorentina, Andrea Della Valle, a declarat, miercuri, pentru Radio Blu, că atacantul român Adrian Mutu nu mai este de vânzare, după accidentarea muntenegreanului Stevan Jovetici, informează fiorentinanews.com.

10 afișări
Imaginea articolului Preşedintele AC Fiorentina: După accidentarea lui Jovetici, Mutu nu mai este de vânzare

Andrea Della Valle: După accidentarea lui Jovetici, Mutu nu mai este de vânzare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Accidentarea lui Jovetici este şocantă şi va reprezenta o mare pierdere. Toată lumea aştepta ca el să progreseze cu noul antrenor. Ăsta este fotbalul, îl vom aştepta şase luni. Nu vom face alte achiziţii, deoarece avem un tânăr de mare perspectivă, Adem Ljajici, dar mai ales pe Adrian Mutu, care nu mai este de vânzare. Va reveni la sfârşitul lui octombrie şi ne bazăm pe el", a spus Della Valle.

Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

Atacantul muntenegrean al echipei AC Fiorentina, Stevan Jovetici, a suferit o leziune a ligamentelor încrucişate anterioare şi a celor colaterale externe şi va absenta de pe teren între şase şi şapte luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici