Preşedintele Ajaccio confirmă pentru AFP acordul cu Mutu: Va fi la noo la începutul săptămânii viitoare

Preşedintele grupării Ajaccio, Alain Orsoni, a confirmat, miercuri, agenţiei France Presse, faptul că ajuns la un acord pentru transferul atacantului Adrian Mutu (Cesena), precizând că îl aşteaptă pe jucătorul român în Corsica la începutul săptămânii viitoare pentru a semna un contract pe doi ani.

196 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Ajaccio confirmă pentru AFP acordul cu Mutu: Va fi la noo la începutul săptămânii viitoare

Preşedintele Ajaccio confirmă pentru AFP acordul cu Mutu: Va fi la noo la începutul săptămânii viitoare (Imagine: Victor Ciupuligă / MediafaxFoto)

Orsoni a precizat că s-a întâlnit, luni, la Milano, cu Mutu şi cele două părţi s-au înţeles. Românul ar urma să discute, joi, cu oficalii clubului Cesena, pentru a-şi rezilia contractul.

"Pretenţiile sale financiare sunt mult sub cele ale lui Brandao şi vorbim de un jucător de un alt calibru. Va fi la Ajaccio la începutul săptămânii viitoare. Dacă vom reuşi, va fi o mare lovitură. Este într-o dispoziţie bună", a declarat preşedintele gruprăii franceze.

Clubul Ajaccio a fost interesat în această vară de transferul atacantului Brandao de la Olympique Marseille, însă brazilianul a ajuns în cele din urmă la Saint-Etienne.

AFP prezintă o carte de vizită a lui Mutu, precizând că românul are o "reputaţie sulfuroasă": "Mutu, care a trecut pe la mari cluburi europene (Inter Milano, Chelsea, Juventus), are în spate o reputaţie sulfuroasă. Controlat pozitiv cu cocaină în 2004, atacantul a fost condamnat de TAS la şapte luni de suspendare şi la plata sumei de 17,1 milioane de euro fostului său club Chelsea. În august 2011, Mutu a fost exclus pe viaţă din echipa naţională a României, după ce a petrecut o seară cu băuturi alcoolice, cu două zile înaintea unui meci amical cu San Marino".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici