Preşedintele clubului Ajaccio: Mutu rămâne. Antrenorul Emon pleacă

Tehnicianul Albert Emon părăseşte echipa Ajaccio în această vară, în schimb atacantul Adrian Mutu va continua şi în sezonul viitor, a declarat, marţi, preşedintele clubului corsican, Alain Orsoni.

148 afișări
Imaginea articolului Preşedintele clubului Ajaccio: Mutu rămâne. Antrenorul Emon pleacă

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Albert Emon nu va mai fi antrenorul echipei Ajaccio, în special din cauza unor probleme familiale. (n.r. - Portarul) Ochoa şi Mutu vor fi aici şi în sezonul viitor", a afirmat Orsoni.

Emon, 59 de ani, a preluat conducerea tehnică în iarnă, după demiterea lui Alex Dupont, şi a reuşit salvarea formaţiei de la retrogradare. Orsoni a adăugat că mai mulţi jucători aflaţi la final de contract vor pleca şi ei de la Ajaccio. AFP notează că printre aceştia se numără Ronald Zubar, Fabrice Begeorgi şi Fousseni Diawara.

Mutu, 34 de ani, a sosit vara trecută în Corsica, semnând un contract pe două sezoane. După o perioadă mai puţin fastă, românul s-a integrat în echipă, evoluţiile sale şi cele 11 goluri marcate în Ligue 1 fiind apreciate de conducerea clubului şi de presa franceză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici