Preşedintele clubului Galatasaray l-a criticat dur pe Hagi şi e posibil să îl demită pe român

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, l-a criticat dur pe tehnicianul Gheorghe Hagi după meciul din deplasare cu Ankaragucu, pierdut cu scorul de 2-3, şi este posibil să îl demită pe român, informează presa turcă.

38 afișări
Imaginea articolului Preşedintele clubului Galatasaray l-a criticat dur pe Hagi şi e posibil să îl demită pe român

Preşedintele clubului Galatasaray l-a criticat dur pe Hagi şi e posibil să îl demită pe român (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Polat a dat cu Hagi de pământ", a notat medya73.com, care scrie că preşedintele clubului Galatasaray l-a criticat pe român într-o discuţie cu alţi doi oficiali, Mumtaz Tahincioglu şi Murat Yalcindag.

Cotidianul Takvim scrie că este posibil ca Hagi să fie demis de Polat, marţi, iar dacă se va întâmpla acest lucru echipa va fi pregătită pentru derbiul de vineri, cu Fenerbahce, de secundul românului, Tugay Kerimoglu.

Vatan notează că Adnan Polat, extrem de nervos, a rămas în tribuna oficială a stadionului echipei Ankaragucu jumătate de oră după meciul de duminică. Polat, care în mod normal ar fi trebuit să plece la Istanbul cu avionul cu care s-a deplasat şi echipa, nu a mai plecat cu avionul, fiind supărat pe Hagi şi pe jucători. El a preferat să se deplaseze cu maşina lui Mumtaz Tahincioglu, iar înainte de a se urca în automobil i-a spus acestui oficial: "Orice spun suporterii au dreptate. Se poate să primim aşa două goluri? Am primit două goluri parcă trase la xerox. Nu înţeleg. Conduci cu 2-1 şi în cinci minute pierzi. Este de neconceput (...) Am pierdut şi meciul cu Antep şi pe cel de acum în acelaşi mod. Dacă Hagi nu renunţă, la derbiul cu Fenerbahce vom fi cu el". Potrivit jurnalului turc, Adnan Polat intenţionează să renunţe la finalul sezonului la doi jucători, Aydin Yilmaz şi Hakan Balta.

În schimb, cotidianul Sabah scrie că Polat ar fi spus că dacă este cazul Galatasaray va aborda derbiul cu Fenerbahce fără antrenor. "Îl folosim pe Tugay, cu siguranţă va fi mai bine", ar fi menţionat oficialul turc.

Medyaspor.com notează că Adnan Polat vrea să renunţe la finalul sezonului la jucătorii Robinson Zapata, Serkan Kurtuluş, Bariş Ozbek, Mustafa Sarp, Ayhan Akman şi Harry Kewell.

Potrivit cotidianului Akşam, tehnicianul german Christoph Daum s-a arătat dispus pentru un nou angajament în Turcia, unde a antrenat formaţia Fenerbahce. Daum a afirmat că nu a primit nicio ofertă de la Galatasaray, dar este disponibil.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-1), de echipa Ankaragucu, într-un meci din etapa a XXV-a a campionatului Turciei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Sestak '51, '85, '87. Pentru Galatasaray au înscris Aydin Yilmaz '31 şi Pino '61.

Formaţia antrenată de Hagi ocupă locul 11 în clasamentul campionatului turc, cu 33 de puncte, înregistrând până în prezent 10 victorii, 3 rezultate de egalitate şi 12 înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici