Preşedintele COSR a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge - FOTO

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Alin Petrache, a acceptat, luni, provocarea primită de a intra în Ice Bucket Challenge, turnându-şi apă cu gheaţă pe cap.

187 afișări
Imaginea articolului Preşedintele COSR a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge - FOTO

Preşedintele COSR a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Alin Petrache a anunţat, luni, pe o reţea de socializare, postând şi o fotografie, că a acceptat provocarea de a intra în Ice Bucket Challenge şi va face nominalizările sale ulterior.

"Am acceptat provocarea lansată de George Baltă şi Monica Roşu. Puţin mai târziu, în filmuleţ, o să vedeţi nominalizările mele. Nu uitaţi să donaţi!", a spus Petrache în mesajul postat pe Facebook.

Numeroase celebrităţi, de la fostul preşedinte George W. Bush şi până la cântăreţul Justin Bieber ori fondatorul Microsoft Bill Gates, au răspuns provocării în cadrul campaniei ALS Ice Bucket Challenge, ce constă în turnarea unei găleţi cu apă cu gheaţă pe cap sau o donaţie, iar de cele mai multe ori ambele, către Asociaţia ALS.

Asociaţia a anunţat, joi, că a primit donaţii în valoare de 41,8 milioane de dolari începând de la 29 iulie şi până la 21 august. În aceeaşi perioadă a anului trecut, suma donată a fost de 2,1 milioane de dolari.

Fenomenul a fost imitat şi în România, preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, atacanţii Adrian Mutu şi Romeo Surdu, antrenorul Flavius Stoican au acceptat şi ei să li se toarne apă rece pe cap.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici