Preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, Răzvan Burleanu, candidează la preşedinţia FRF

Preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, Răzvan Burleanu, şi-a anunţat candidatura la preşedinţia FRF, fiind primul contracandidat pentru fostul internaţional Gheorghe Popescu la acest post, se arată într-un comunicat remis agenţei MEDIAFAX.

284 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, Răzvan Burleanu, candidează la preşedinţia FRF

Răzvan Burleanu (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

"La fel ca foarte mulţi iubitori ai fotbalului, mă număr printre cei dezamăgiţi de ceea ce se întâmplă cu acest sport, de maniera în care este organizat de actuala conducere a Federaţiei Române de Fotbal. Nu îmi pot imagina un viitor în care fotbalul să fie doar un fenomen marginal aşa cum pare să devină de la un an la altul. Este momentul ca, cei care considerăm că trebuie să se producă o ruptură de cultură organizaţională, că intrăm pe teren pentru a oferi o alternativă construită pe valori şi principii, management orientat spre performanţă şi leadership responsabil", a declarat Burleanu.

Preşedintele FR de Minifotbal îşi va lansa candidatura oficial în cadrul unei conferinţe de presă luni, de la ora 14.00, la Hotel Novotel, calea Victoriei nr 27B, când şi va lansa şi programul candidaturii sale intitulat "Programul de guvernanţă sportivă".

Fostul internaţional Gheorghe Popescu este singurul care şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, acesta fiind susţinut şi de actualul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, care a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici