Preşedintele FIFA va participa la inaugurarea Complexului Sportiv al FRF de la Buftea

Preşedintele FIFA, Joseph S. Blatter, va veni în România la 6 septembrie pentru a participa la inaugurarea oficială a Complexului Sportiv al Federaţiei Române de Fotbal de la Buftea, informează, marţi, site-ul oficial al FRF.

162 afișări
Imaginea articolului Preşedintele FIFA va participa la inaugurarea Complexului Sportiv al FRF de la Buftea

Preşedintele FIFA, Joseph S. Blatter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În cadrul şedinţei de azi, 23 august, a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, a fost prezentată şi o informare cu privire la inaugurarea oficială a Complexului Sportiv al FRF de la Buftea. Evenimentul va avea loc în ziua de 6 septembrie, urmând să fie onorat, printre alţii, de preşedintele FIFA, domnul Joseph S. Blatter, care va susţine şi o conferinţă de presă, alături de preşedintele FRF, domnul Mircea Sandu. Programul exact al inaugurării va fi comunicat în cursul săptămânii viitoare", se menţionează pe site-ul citat.

De asemenea, în seara zilei de 6 septembrie, preşedintele FIFA, care îşi anunţase prezenţa şi la meciul amical contra Argentinei, programat iniţial pe 10 august, va asista la partida România - Franţa, din cadrul preliminariilor Euro 2012, ce va marca inaugurarea Arenei Naţionale din Bucureşti. La acest meci va fi prezent şi Frantisek Laurinec, membru al Comitetului Executiv al UEFA, delegat al preşedintelui UEFA, Michel Platini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici