Prima Cupă Mondială a Cluburilor FIFA se va desfăşura pe parcursul a 28 de zile în 2025

Cupa Mondială a Cluburilor de fotbal FIFA se va desfăşura pe parcursul a 28 de zile în vara anului 2025, potrivit unor surse citate de Sky News. Anunţul oficial ar putea fi făcut duminică în cadrul unei reuniuni a Consiliului FIFA.

461 afișări
Imaginea articolului Prima Cupă Mondială a Cluburilor FIFA se va desfăşura pe parcursul a 28 de zile în 2025

Surse: prima Cupă Mondială a Cluburilor FIFA se va desfăşura pe parcursul a 28 de zile în 2025

Noua Cupă Mondială a Cluburilor va fi organizată de FIFA pe parcursul a 28 de zile, în vara anului 2025, a dezvăluit sâmbătă Sky News.

La competiţie vor participa 32 de echipe de fotbal din întreaga lume, dintre care 12 vor fi din Europa.

Prima ediţie a Cupei Mondiale pentru echipele de club se va desfăşura în SUA în perioada 15 iunie - 13 iulie 2025, a explicat sursa menţionată.

Datele pentru Cupa Mondială a Cluburilor urmează să fie prezentate duminică, la Jeddah, în Arabia Saudită, în cadrul unei reuniuni a Consiliului FIFA, condus de Gianni Infantino.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici