Primă de 12.000 de lei la CFR Cluj la meciurile cu Dacia Mioveni şi Gloria Bistriţa

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a anunţat, sâmbătă, că jucătorii formaţiei clujene vor avea o primă de 12.000 de lei dacă vor câştiga următoarele două partide din Liga I, cu Dacia Mioveni şi Gloria Bistriţa.

2 afișări
Imaginea articolului Primă de 12.000 de lei la CFR Cluj la meciurile cu Dacia Mioveni şi Gloria Bistriţa

Primă de 12.000 de lei la CFR Cluj la meciurile cu Dacia Mioveni şi Gloria Bistriţa

"Am stabilit prima la 12.000 de lei pentru şase puncte în cele două meciuri. Partida cu Dacia Mioveni va fi grea pentru noi, dar trebuie să ne concentrăm să învingem. Mioveniul vine sa se apere, cu siguranţă. Poate vor băga autobaza în poartă, dar jucătorii noştri au valoare să spargă orice lacat şi orice autobază", a spus Mureşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici