Prima declaraţie a lui Thierry Van Cleemput, noul antrenor al Simonei Halep

Thierry Van Cleemput, fostul antrenor al lui David Goffin, a confirmat că va începe să lucreze cu Simona Halep (1 WTA, 27 de ani). Va fi o perioadă de probă, iar primul turneu la care vor colabora cei doi se va desfăşura la Doha şi are startul pe 11 februarie.

4024 afișări
Imaginea articolului Prima declaraţie a lui Thierry Van Cleemput, noul antrenor al Simonei Halep

Este oficial: Simona Halep are un nou antrenor. Data la care vor intra împreună pe teren

Van Cleemput a oferit detalii despre cum s-a ajuns în acesată situaţie. Şi-a încheiat recent colaborarea cu David Goffin şi a fost surprins, la încălzirea dinaintea partidei cu Serena Williams, alături de Simona Halep. La scurt timp, după terminarea meciului, jurnaliştii prezenţi la Melbourne au anunţat că Halep şi Van Cleemput vor începe o colaborare de probă, pe durata turneelor de la Doha (11-18 februarie) şi Dubai (18-25 februarie).

Totul a fost confirmat de către antrenorul belgian: "După ce a pierdut David (Goffin) sâmbătă seară, el (Darren Cahill) m-a întrebat dacă mă interesează să dau o mâna de ajutor. Am zis de ce nu? Mă înţeleg foarte bine cu Simona şi cu Darren. Colaborarea lor s-a încheiat, iar eu şi David am pus stop. Le-am zis că lumea va începe să vorbească, dar au zis că nu e nimic grav şi că ar fi drăguţ dacă aş putea veni. Aşa că am făcut asta.

Cred că voi încerca să lucrez cu Simona, să vedem dacă eu mă simt bine, dacă ea se simte bine. Mă duc până acasă, voi merge fără dubii la Bucureşti, apoi la Doha sau la Dubai. Şi, după toate astea, voi lua o decizie finală. Momentan nu e vorba de o colaborare oficială.

E un interes din partea ei, ea e cea care m-a căutat. şi eu sunt interesat, de-asta am venit s-o văd la meciul cu Serena. îmi place stilul de joc al Simonei şi ştiu cum să o ajut", a spus Thierry Van Cleemput.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici