Prima declaraţie a Simonei Halep, după ce a aflat că s-a calificat la Turneul Campioanelor: „Este o onoare”

Simona Halep joacă acum în turul secund de la turneul de la Beijing, dar a primit o veste bună. Se află printre primele patru jucătoare de tenis calificate la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

308 afișări
Imaginea articolului Prima declaraţie a Simonei Halep, după ce a aflat că s-a calificat la Turneul Campioanelor: „Este o onoare”

Prima declaraţie a Simonei Halep, după ce a aflat că s-a calificat la Turneul Campioanelor: „Este o onoare”

„Este o onoare să mă calific la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Este întotdeauna un obiectiv pentru mine să obţin această calificare şi sunt încântată de posibiitatea de a evolua şi în acest an. Am mai fost în Shenzhen, aşa că mă bucur că voi reveni şi că mă voi reîntâlni cu fanii de acolo", a spus Simona, pentru WTA.

Alături de Halep, la Turneul Campioanelor mai sunt calificate şi jucătoarele Bianca Andreescu, Ashleigh Barty şi Karolina Pliskova.

Simona Halep si-a asigurat duminică, dupa victoria din primul tur de la Beijing, calificarea matematică pentru Turneul Campioanelor, programat în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie 2019. Fostul lider mondial s-a calificat pentru a şasea oară la rând la acest turneu, care pune la bătaie cel mai mare premiu în bani din istoria tenisului: 4.725.000 dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici