Prima surpriză la CM: Argentina a învins Franţa, scor 17-12

Reprezentativa Argentinei s-a impus, vineri, cu scorul de 17-12 (17-9), în faţa echipei Franţei, în meciul de deschidere al celei de-a şasea ediţii a Cupei Mondiale la rugby, partidă disputată pe arena Stade de France, în grupa D a competiţiei.

1 afișare

Punctele au fost înscrise de D. Skrela ’7 l.p., ’31 l.p., ’40 l.p. ’59 l.p., pentru formaţia franceză, iar pentru argentinieni au punctat Felipe Contepomi ’5 l.p., ’10 l.p., ’24 l.p., ’34 l.p., Corleto ’27 e.

Partida, precedată de festivitatea de deschidere, a fost condusă la centru de arbitrul englez Tony Spreadbury, ajutat de judecătorii de margine Stuart Dickinson (Australia) şi Bryce Lawrence (Noua Zeelandă).

Alături de Franţa şi Argentina, din grupa D mai fac parte reprezentativele Irlandei, Georgiei şi Namibiei, care se vor întâlni după următorul program:

9 septembrie: Irlanda – Namibia (stadionul Chaban-Delmas din Bordeaux);

11 septembrie: Argentina – Georgia (Gerland - Lyon);

15 septembrie: Irlanda – Georgia (Chaban-Delmas - Bordeaux);

16 septembrie: Franţa – Namibia (Municipal - Toulouse);

21 septembrie: Franţa – Irlanda (Stade de France - Saint Denis);

22 septembrie: Argentina – Namibia (Velodrome - Marsilia);

26 septembrie: Georgia – Namibia (Felix Bollaert - Lens);

30 septembrie: Franţa – Georgia (Velodrome - Marsilia), Irlanda – Argentina (Parc des Princes - Paris).

Programul zilei a doua a Cupei Mondiale la rugby este următorul:

Grupa C Noua Zeelandă – Italia (stadionul Velodrome din Marsilia), ora 14.45;

Grupa B Australia – Japonia (Gerland – Lyon), ora 16.45;

Grupa A Anglia – SUA (Felix Bollaert – Lens), ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici