Prime "îngheţate" la Real Madrid

Clubul Real Madrid nu va face "nebunii" în acest sezon cu primele jucătorilor, oferind aceleaşi sume ca în 2009, susţin, vineri, mai mult publicaţii spaniole, citate de AFP.

13 afișări
Imaginea articolului Prime "îngheţate" la Real Madrid

Prime "îngheţate" la Real Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această decizie a fost luată, joi, în cadrul unei reuniuni între preşedintele clubului, Florentino Perez, directorul general Jorge Valdano, directorul sportiv Miguel Pardeza şi cei doi căpitani ai echipei, portarul Iker Casillas şi fundaşul Sergio Ramos, susţin AS şi Marca.

Jucătorii vor primi fiecare câte 1,135 milioane de euro în cazul triplei: Liga Campionilor, campionatul Spaniei şi Cupa Spaniei.

Doar Liga Campionilor le va aduce câte 575.000 de euro, campionatul 360.000 de euro şi Cupa, care nu a mai fost câştigată din 1993, câte 200.000 de euro.

Real Madrid nu a mai câştigat niciun titlu din sezonul 2007-2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici