Primire TRIUMFALĂ pentru medaliaţii olimpici japonezi. Jumătate de milion de oameni i-au întâmpinat la Tokyo - GALERIE FOTO

Sute de mii de oameni au fost prezenţi, luni, pe străzile din Tokyo, la revenirea medaliaţilor olimpici japonezi de la Londra, aducându-şi astfel susţinerea pentru candidatura capitalei Japoniei în vederea JO din 2020.

286 afișări
Imaginea articolului Primire TRIUMFALĂ pentru medaliaţii olimpici japonezi. Jumătate de milion de oameni i-au întâmpinat la Tokyo - GALERIE FOTO

Primire TRIUMFALĂ pentru medaliaţii olimpici japonezi. Jumătate de milion de oameni i-au sărbătorit la Tokyo (Imagine: Mediafax Foto)

Sportivii au defilat în cartierul central Ginza, cu medaliile la gât, în picioare în autocare descoperite sau stând în maşini decapotabile.

Comitetul Olimpic Japonez a anunţat că 500.000 de persoane i-au salutat pe medaliaţii japonezi. Poliţia nu a oferit o estimare.

GALERIE FOTO

Printre sportivii japonezi care au defilat se numără gimnastul Kohei Uchimura, campion olimpic la individual compus, luptătoarele Saori Yoshida şi Kaori Icho, campioane olimpice pentru a treia oară consecutiv, şi componentele echipei de fotbal, vicecampioane olimpice.

Japonia a câştigat, la Jocurile Olimpice de la Londra, 38 de medalii, dintre care şapte de aur, depăşind recordul de 37 de medalii de la Atena 2004.

Oraşul Tokyo candidează pentru organizarea JO din 2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici