Primul antrenor al lui BUTE: Forţa lui FROCH a câştigat în faţa inteligenţei lui Lucian

Felix Păun, primul antrenor al lui Lucian Bute, care a urmărit meciul cu Carl Froch la Pechea, a declarat că forţa britanicului a câştigat în faţa inteligenţei românului în întâlnirea de la Nottingham.

638 afișări
Imaginea articolului Primul antrenor al lui BUTE: Forţa lui FROCH a câştigat în faţa inteligenţei lui Lucian

Carl Froch (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

''M-am aşteptat la un meci greu, însă nu m-am aşteptat la o victorie aşa de rapidă. Forţa lui Froch a câştigat în faţa inteligenţei lui Lucian. Pentru revanşă, tactica trebuie schimbată complet. Tactic s-a greşit, nu trebuia să-i permită să ţină centrul ringului şi să-l lase să vină peste el în corzi'', a declarat Păun.

Câteva sute de oameni au urmărit pe un ecran amplasat în central comunei Pechea, meciul dintre Lucian Bute şi Carl Froch, partidă în care Bute şi-a pus în joc pentru a a10-a oară centura mondială la supermijlocie, în versiunea IBF.

La finalul luptei pierdută de idolul lor, pechenii au plecat dezamăgiţi spre case, spunând însă că au încredere că Bute îşi poate lua revanşa:

''Este campionul nostru şi va rămâne aşa orice s-ar întâmpla'', ''A fost doar un accident, Lucică îşi va lua revanşa'', au spus aceştia.

Pugilistul Lucian Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de britanicul Carl Froch, într-un meci disputat la Nottingham în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici