Primul diagnostic primit de Simona Halep după accidentarea de la Roma. Ce spune sportiva

  • La aproximativ o oră după abandonul de la Roma, Simona Halep a oferit câteva detalii despre accidentarea suferită.
  • Simona Halep riscă să rateze turneul de Grand Slam de la Roland Garros, care se va disputa în perioada 30 mai - 12 iunie.
3620 afișări
Imaginea articolului Primul diagnostic primit de Simona Halep după accidentarea de la Roma. Ce spune sportiva

Foto: Profimedia

La aproximativ o oră după abandonul de la Roma, Simona Halep a oferit câteva detalii despre accidentarea suferită în parida cu Angelique Kerber.
 
"Investigaţiile au arătat că am o ruptură la nivelul gambei stângi. Voi efectua un RMN mâine pentru a înţelege mai bine despre ce accidentare este vorba, dar, pentru moment, nu suntem siguri de perioada de recuperare.
 
Sunt foarte dezamăgită să închei în acest fel turneul de la Roma, dar voi face tot ce pot să mă recuperez şi să revin cât mai rapid posibil. Vă mulţumesc pentru susţinere şi vă voi ţine la curent cu recuperarea", a transmis Simona Halep, pe Twitter.
 
În acest context, Simona Halep riscă să rateze turneul de Grand Slam de la Roland Garros, care se va disputa în perioada 30 mai - 12 iunie.
 
Simona Halep (3 WTA) a abandonat în turul secund la WTA Roma, în timpul meciului cu Angelique Kerber. Halep câştigase primul set cu 6-1 şi era egaliate, 3-3, în setu al doilea.
 
După o oră de joc, Simona Halep a acuzat dureri puternice la gamba stângă şi a cerut intervenţia medicului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici