Primul trofeu după o pauză de cinci ani: Dinamo a învins ACS Poli Timişoara, scor 2-0, şi a câştigat Cupa Ligii

Echipa Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa Ligii Adeplasat, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, formaţia ACS Poli Timişoara, în finala competiţiei.

995 afișări
Imaginea articolului Primul trofeu după o pauză de cinci ani: Dinamo a învins ACS Poli Timişoara, scor 2-0, şi a câştigat Cupa Ligii

Dinamo a învins ACS Poli Timişoara, scor 2-0, şi a câştigat Cupa Ligii

Dinamo a cucerit primul trofeu după o pauză de cinci ani. Totodată, Cosmin Contra, care a preluat echipa în februarie 2017 şi şi-a prelungit recent contractul, a câştigat primul său trofeu ca tehnician al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

A marcat: Adam Nemec 6', 26'.

1-0: Antun Palic găseşte o pasă inteligentă pentru Nemec, în dreapta. Rămas singur cu portarul, atacantul slovac a deschis scorul cu un şut cu stângul, plasat la colţul lung, la care Curileac nu a putut să intervină.

2-0: Nistor a centrat din partea stângă, Nemec a reluat cu capul, Curileac a reuşit să respingă, dar mingea i-a revenit vârfului dinamovist, care a reluat din apropiere şi a dus scorul la 2-0.

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip - Mahlangu, Palic - Hanca (Busuladzic 73'), Rivaldinho (Bawab 63'), Nistor - Nemec (Tîrcoveanu 83'). Antrenor: Cosmin Contra.

ACS Poli Timişoara: Curileac - Harut, Şeroni, Bocşan, Novak (Murariu 90') - Popovici, Ignea, Artean (Soljic 57'), Fucek (Doman 57') - Bîrnoi, Drăghici. Antrenor: Ionuţ Popa.

Arbitri: Radu Petrescu (Bucureşti), Ciprian Danşa (Oradea), Daniel Mitruţi (Craiova); rezervă: George Găman (Craiova).

Stadion: "Arena Naţională".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici