Prinţul Harry a trişat la start într-o cursă cu jamaicanul Usain Bolt

Prinţul Harry a trişat la start, marţi, în faţa jamaicanului Usain Bolt, cel mai bun sprinter din lume, în timpul unei curse de câteva secunde pe stadionul universităţii West Indies, din Jamaica.

619 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry a trişat la start într-o cursă cu jamaicanul Usain Bolt

Prinţul Harry a trişat la start într-o cursă cu jamaicanul Usain Bolt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul Harry l-a surprins pe atletul jamaican care îi arăta cum se plasează picioarele în blocstart, luând startul pentru câţiva metri de cursă.

"Prinţul Harry a plecat rapid, deşi nu suntem sigur că Usain Bolt măcar a încercat să ia startul", a notat pe Twitter Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului de 27 de ani.

Tânărul de 27 de ani, îmbrăcat într-un tricou în culorile statului Jamaica, verde, galben şi negru, şi jamaicanul au făcut apoi "celebra poză a lui Bolt" de după victorii.

Al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, prinţul Harry se află în prezent în vizită în Jamaica, în cadrul unui turneu în statele Commonwealth organizat cu ocazia împlinirii a 60 de ani a domnie a bunicii sale, regina Elizabeth II.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici