Probleme de efectiv la Fenerbahce înaintea meciului cu Steaua

Echipa Fenerbahce se confruntă cu probleme de efectiv înaintea meciului de la Istanbul cu Steaua, din grupa H a Ligii Europa, trei jucători din lotul antrenat de Christoph Daum fiind incerţi, informează cotidianul turc Star.

22 afișări
Imaginea articolului Probleme de efectiv la Fenerbahce înaintea meciului cu Steaua

Probleme de efectiv la Fenerbahce înaintea meciului cu Steaua (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Constantin Vlădescu)

Potrivit sursei citate, Alex de Souza are dureri musculare, iar şansele sale de a juca în partida cu Steaua sunt de 50 la sută. Mehmet Topuz are o contuzie, în timp ce Onder Turacî are o inflamaţie la piciorul stâng, iar şansele sale de a evolua joi sunt estimate ca fiind foarte mici.

Fenerbahce a remizat, scor 1-1, duminică, în deplasare, cu echipa Kayserispor, într-un meci din etapa a XI-a a campionatului Turciei, ultimul dinaintea întâlnirii de la Istanbul cu Steaua, din grupa H a Ligii Europa.

La finalul partidei, Daum s-a declarat mulţumit de rezultat. "Nu văd acest meci ca pe o pierdere. Pentru că am câştigat un punct. Într-adevăr, Alex a lipsit, dar nu căutăm scuze. Este un rezultat bun pentru noi. Acum trebuie să ne concentrăm pentru meciul cu Steaua", a explicat tehnicianul german.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici