Procesul privind suspendarea sentinţei de faliment în cazul echipei Rapid s-a amânat pentru 20 iulie

Curtea de Apel Bucureşti a decis azi să amâne pentru 20 iulie procesul în care Rapid cere suspendarea sentinţei de faliment pronunţate de Tribunalul Bucureşti, iar echipa patronată de Valeri Moraru nu va putea evolua în ediţia viitoare a Ligii 1.

1284 afișări
Imaginea articolului Procesul privind suspendarea sentinţei de faliment în cazul echipei Rapid s-a amânat pentru 20 iulie

Procesul privind suspendarea sentinţei de faliment în cazul echipei Rapid s-a amânat pentru 20 iulie (Imagine Bogdan Maran / Mediafax Foto)

Amânarea echivalează cu căderea ghilotinei pentru gruparea din Giuleşti. LPF dăduse ultimatum clubului promovat în Liga 1 ca, până azi, la Adunarea Generală a Ligii, să facă dovada că a obţinut măcar suspendarea sentinţei de faliment. Acest lucru nu a fost posibil.

Conform răspunsului LPF în urma unor solicitări făcute de ProSport în urmă cu câteva zile, Liga nu va vira niciun ban din drepturile TV dacă Rapid nu iese din faliment până azi. Ba, mai mult decât atât, Adunarea Generală va constata azi că Rapid nu poate fi membru al LPF şi va fi înlocuită cu ACS Poli Timişoara.

De altfel, la Adunarea Generală de la LPF au fost invitaţi şi reprezentanţi ai echipei din Timişoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici