Procuratura neagă că ar fi deschis o anchetă împotriva clubului Inter

Procuratura din Milano nu a deschis o anchetă împotriva clubului Inter Milano, care conform unui articol apărut în cotidianul Il Giornale, este bănuit de comportament ilegal în ultimele etape al ediţie 2007/2008 din Serie A, informează presa italiană.

16 afișări
Imaginea articolului Procuratura neagă că ar fi deschis o anchetă împotriva clubului Inter

Procuratura din Milano neagă că ar fi deschis o anchetă împotriva clubului Inter (Imagine: Mediafax Foto)

Ziarul Il Giornale a publicat, în ediţia de vineri, un reportaj în care, citând un raport al poliţie, apare ipoteza că formaţia Inter a pierdut deliberat câteva partide în precedentul sezon din Serie A pentru a face concurenţă mai incitantă şi pentru a încuraja pariurile. În toată această perioadă a campionatului formaţia AS Roma s-a apropiat de gruparea Inter în fruntea clasamentului, iar formaţia milaneză a cucerit titlul în ultima rundă a anului competiţional.

Potrivit ziarului La Repubblica, raportul întocmit de poliţie ar fi legat de o altă anchetă, aceea care îl viza pe Domenico Brescia (care a discutat telefonic cu mai mulţi jucători ai formaţiei şi cu tehnicianul Roberto Mancini), dar nu a fost folosit pentru a deschide o investigaţie legată de ultima ediţii de campionat.

Legat de articolul apărut în Il Giornale, administratorul delegat al grupării Inter Milano, Ernesto Paolillo, a declarat că acest reportaj se bazează doar pe presupuneri şi neadevăruri: "Sunt prostii, nu pot decât să zâmbesc când văd aceste reconstrucţii imaginare. Sunt doar ipoteze care chiar nu merita să te oboseşti să le comentezi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici