Profesorii implicaţi în examenul trişat de Luis Suarez au fost suspendaţi

  • Doi profesori, directorul şi rectorul Universităţii din Perugia, au fost suspendaţi câte 8 luni
  • Acest lucru s-a întâmplat dupăce după ce fotbalistul uruguaian Luis Suarez a fost prins în toamnă trişând la examenul pentru cetăţenia italiană.
1134 afișări
Imaginea articolului Profesorii implicaţi în examenul trişat de Luis Suarez au fost suspendaţi

Profesorii implicaţi în examenul trişat de Luis Suarez au fost suspendaţi

Se aşteaptă pedeapsa pentru fotbalist.

Pus pe picior liber în vară de la Barcelona, Luis Suarez a cochetat o perioadă cu ideea trecerii la Juventus Torino, însă pentru asta avea nevoie de cetăţenie italiană. El a trecut cu brio testele de limbă, cu toate că nivelul cunoştinţelor sale de italiană este minimal.

Poliţia şi Garda Financiară italiană au intrat pe fir, au anchetat cazul şi au găsit mai multe nereguli.

În cursul zilei de vineri Guardia di Finanza a comunicat că a stabilit vinovăţia lui Suarez, care ştia răspunsul la întrebări. În urma cercetărilor au fost găsiţi vinovaţi şi doi profesori, directorul şi rectorul Universităţii din Perugia. Aceştia au fost suspendaţi din funcţii pentru câte 8 luni, pentru infracţiunile de divulgare a secretelor de serviciu şi fals intelectual comise de un funcţionar public în acte publice.

După cum se ştie, Luis Suarez nu a mai ajuns la Juventus, serviciile sale fiind acontate de Atletico Madrid.

Oficialităţile italiene nu au anunţat deocamdată care este pedeapsa pe care o va primi fotbalistul uruguaian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fotbalist,
examen,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici