Programul campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea la Ladies Cup

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, va participa la finalul săptămânii, la Schmelz (Germania), la Sparkassen Ladies Cup, turneu la care vor mai lua parte formaţiile Gyor ETO (Ungaria), Handball Metz (Franţa), TSV Bayern 04 Leverkusen, Thuringer HC şi HSG Blomberg-Lippe.

34 afișări
Imaginea articolului Programul campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea la Ladies Cup

Programul campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea la Ladies Cup (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

La doar o săptămână de la câştigarea Szabella Cup, în Ungaria, Oltchim va participa la un nou turneu de calibru, găzduit de Schmelz, sâmbătă şi duminică.

Între cele două competiţii amicale, Oltchim a disputat încă un meci de verificare, marţi seara, la Thuringer, cu echipa locală, antrenată de fostul tehnician al Rulmentul Braşov, Herbert Muller. Formaţia vâlceană a câştigat, cu 45-43.

La Ladies Cup, campioana României a fost repartizată în grupa B, cu Thuringer HC şi HSG Blomberg-Lippe, în timp ce în grupa A vor evolua Gyor ETO, Handball Metz şi TSV Bayern 04 Leverkusen.

Sâmbătă, Oltchim va juca de la ora 16.00, cu HSG, iar de la ora 19.35, cu Thuringer.

Duminică, de la ora 11.30 va avea loc prima semifinală a turneului, iar de la ora 12.40 cea de-a doua, între primele două clasate din fiecare grupă. Finala Ladies Cup este programată de la ora 17.20, între câştigătoarele din semifinale.

Oltchim va mai disputa un meci amical în 24 august, tot la Schmelz, în compania echipei locale Trier, pentru a-şi încheia "turul" Germaniei, între 27 şi 29 august, la Sika Cup, organizată la Bad Urach. Cea mai puternică întrecere amicală a verii va reuni formaţiile Zvezda Zvenigorod, CB Sagunto Valencia, Byasen HB, Oltchim Râmnicu Vâlcea, TSV Bayer04 Leverkusen, Frisch Auf Goppingen, Hypo Viena şi SPR Lublin.

Prima etapă a Ligii Naţionale va avea loc în 5 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici