Programul meciurilor din grupele preliminare la CE de handbal feminin din decembrie

Federaţia Europeană de Handbal a anunţat programul meciurilor din grupele preliminare ale Campionatului European din luna decembrie, din Danemarca şi Norvegia.

49 afișări
Imaginea articolului Programul meciurilor din grupele preliminare la CE de handbal feminin din decembrie

Programul meciurilor din grupele preliminare la CE de handbal feminin din decembrie (Imagine: Remus Badea/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit tragerii la sorţi, care a avut loc în 5 iunie, tricolorele vor evolua în grupa preliminară A, împotriva reprezentativelor Spaniei, Danemarcei şi Serbiei.

Meciurile din grupa României se vor desfăşura la Aalborg (Danemarca), conform programului:

7 decembrie:

19.15 Spania-România;

21.45 Danemarca-Serbia;

9 decembrie;

19.15 Serbia-Spania;

21.45 România-Danemarca;

11 decembrie:

19.15 România-Serbia;

21.45 Spania-Danemarca.

Meciurile din faza grupelor la turneul final al CE din Danemarca şi Norvegia se vor juca în oraşele daneze Aalborg şi Aarhus (grupele A şi B), respectiv în oraşele norvegiene Larvik şi Lillehammer (grupele C şi D).

Turneul final va avea loc între 7 şi 19 decembrie. După disputarea meciurilor din grupele preliminare, cele din grupele principale se vor disputa la Herning (Danemarca), în care va juca şi România dacă se va califica, şi Lillehammer (Norvegia). Partidele din grupele principale sunt programate în 13, 14 şi 16 decembrie. Semifinalele şi meciurile de clasament final pentru locurile 5-6 se vor juca în 18 decembrie, la Herning, iar finala mică şi cea mare, în aceeaşi locaţie, în 19 decembrie.

La ultima ediţie a CE, în 2008, naţionala României a ocupat locul cinci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici