Proprietarul lui Olympique Marseille neagă zvonurile despre vânzarea clubului

Frank McCourt, proprietarul clubului de fotbal francez Olympique Marseille, a negat vineri zvonurile despre o vânzare a clubului pe care îl deţine, informează francefootball.fr.

286 afișări
Imaginea articolului Proprietarul lui Olympique Marseille neagă zvonurile despre vânzarea clubului

Proprietarul lui Olympique Marseille neagă zvonurile despre vânzarea clubului

Zvonurile referitoare la vânzarea clublui din Marsilia, apărute vineri în presa franceză, au fost negate de Frank McCourt, proprietarul clubului din octombrie 2016, printr-un comunicat de presă.

„Angajamentul meu faţă de OM, angajaţii săi, oraşul şi toată Marsilia este total”, a afirmat afaceristul american.

„Voi rămâne mai departe, şi voi sprijini, alături de toată conducerea OM, pe preşedintele acestuia, Jacques-Henri Eyraud, investit cu sarcina îndeplinirii unui proiect pe termen lung. Datorăm asta lui OM şi istoriei sale, trecutului, prezentului şi viitorului”, a mai spus americanul, întrebându-se totodată cine lansează aceste zvonuri şi cine are de câştigat de pe urma lor.

Aceste zvonuri completează tabloul sumbru de la clubul francez, care l-a eliberat recent pe Andre Villas-Boas, la solicitarea acestuia şi, a cărui bază sportivă a fost atacată recent de fanii nemulţumiţi de rezultatele echipei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici