ProSport a lansat "Liga ProSport"

Microbiştii români pot intra acum într-o lume în care ei înşişi sunt finanţatorii unei echipe de fotbal, la adresa www.ligaprosport.ro, cei mai buni dintre ei putând câştiga premiul săptămânal de 1.000 de lei sau marele premiu de 10.000 de euro, la finalul concursului, potrivit unui comunicat.

72 afișări
Imaginea articolului ProSport a lansat "Liga ProSport"

ProSport a lansat "Liga ProSport"

În "Liga ProSport", oricine poate fi patron de club şi va trebui să ia decizii în timp real, să transfere jucători, să joace meciuri oficiale sau partide amicale cu prietenii şi să rezolve toate problemele
administrative ale echipelor. Fanii trebuie să asigure bugetul necesar, salariile jucătorilor, chiria stadionului şi multe altele.

Continuând tradiţia de 13 ani a Diviziei Fantastice, ProSport propune cititorilor săi probabil cel mai dinamic joc online din România, care îmbină componenta de print cu cea online şi, nu în ultimul rând, reţelele sociale.

Jucătorii pot face rost de bani virtuali introducând seriile unice din fiecare ziar de luni şi vineri, răspunzând la quiz-ul zilnic ProSport din joc sau de pe pagina de Facebook a ziarului (www.facebook.com/prosport.ro), precum şi prin trimiterea link-ului personalizat cu numele echipei la cât mai mulţi prieteni pentru a obţine bani virtuali din fiecare vizită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici