PROSPORT: Dinamo învinge clar, cu 4-1, în turul semifinalei Cupei Ligii după o prestaţie excelentă

Un Dinamo care şi-a lăsat nişte piese de bază pe bancă şi un FCSB care şi-a lăsat numele de ”Steaua” în sertarul Curţii de Apel, acolo unde se poate semna chiar şi dispariţia actualului club.

4186 afișări
Imaginea articolului PROSPORT: Dinamo învinge clar, cu 4-1, în turul semifinalei Cupei Ligii după o prestaţie excelentă

Dinamo învinge clar, cu 4-1, în turul semifinalei Cupei Ligii după o prestaţie excelentă (Imagine: Silviu Matei/ Foto Mediafax)

Altădată un derby, Dinamo - FCSB nu mai aduce lume în tribună. ”Or avea altă treabă”, anunţă Reghecampf înaintea meciului. Altă treabă, da, cum ar fi să susţină clubul care poartă numele Steaua. Începutul aparţine vicecampioanei, cu Man care strică jocul la ofsaid al dinamoviştilor, îl driblează apoi uşor pe Nedelcearu, dar se pierde şi centrează slab de pe dreapta. Acelaşi puşti care a avut nevoie de fold-ul lui Golubovic pentru a primi şanse pasează genial spre Ovidiu Popescu, dar fundaşul face un dribling în plus pentru că nu poate şuta cu stângul şi intră în unghi. Şutul e bun, dar loveşte transversala.

Potrivit ProSport, într-o perioadă a jocului în care FCSB părea că domină, Dinamo loveşte. Enache pare reprofilat fundaş din atacant, e complet lipsit de atenţie şi de reflexe, May îi ia faţa, îl driblează uşor pe Tamaş şi înscrie cu un şut lângă bară. Dinamoviştii se bucură de gol, apoi de intervenţia lui Penedo, cel care respinge în bară şutul de la 30 de metri al lui Boldrin. Jocul e pe contre, de la poartă la poartă, iar FCSB cere penalty la un şut al lui Moke care l-ar fi lovit în mână pe Nedelcearu. În replică, Lazăr închide repriza cu o centrare bună, între fundaşi şi portar, pe care tot Moke o respinge în ultima clipă din faţa lui Hanca.

Reghecampf mută, Andone câştigă

Deja previzibil, Reghecampf schimbă la pauză. Pe Boldrin, o nouă palmă brazilianului deranjat de felul în care e tratat la FCSB, cu Adi Popa. Vicecampioana are prima ocazie a părţii secunde, şansă notată la şutul lui De Amorim, Man apare din nou la finalizare, dar e temător şi şutează în blocaj după ce pierde momentul prielnic. FCSB are iniţiativa, forţată de scor, însă Dinamo se apără lucid şi încearcă acţiunile pe contraatac. Iese şi Enache pentru Aganovic, dar scorul se face 2-0. Lazăr reuşeşte un contraatac, pasează excelent la Nistor, iar mijlocaşul finalizează frumos.

Golul doi o relaxează pe Dinamo şi asta se vede. Momcilovic centrează de pe stânga, Man e placat de un fundaş însă din spate apare Aganovic şi înscrie. 2-1 pentru Dinamo, Reghecampf râde pe bancă, însă zâmbetul îi este furat imediat. Palic pasează între Tamaş şi Popescu, Lazăr scapă pe stânga şi îl execută pe Niţă. Steaua intră în colaps şi Rotariu, proaspăt intrat, îl ameţeşte pe Toşca şi finalizează perfect. Dinamo câştigă cu 4-1 şi intră cu un avantaj serios înaintea returului din 2017, adică peste o iarnă care poate schimba raportul de valori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici