Jerome LaGrange, fost jucător la echipa de baschet U-Banca Transilvania, a murit la 38 de ani

Americanul Jerome LaGrange, fost baschetbalist la U-Banca Transilvania Cluj, a decedat, miercuri, la vârsta de 38 de ani, se arată într-un comunicat dat publicităţii joi de clubul U-BT Cluj. Fostul baschetbalist suferea de cancer.

711 afișări
Imaginea articolului Jerome LaGrange, fost jucător la echipa de baschet U-Banca Transilvania, a murit la 38 de ani

Jerome LaGrange, fost jucător la echipa de baschet U-Banca Transilvania, a murit la 38 de ani (Imagine: Facebook)

"Fostul jucător al echipei noastre din 2011, Jerome LaGrange, s-a stins aseară din viaţă (n.r. - miercuri), după o lungă şi grea suferinţă. Un adevărat lider în teren şi în vestiar, un om cu un suflet deosebit, Jerome va rămâne mereu în inimile noastre! Dumnezeu să te aibă în pază, Jerome!", se arată în comunicatul clubului de baschet.

Baschetbalistul Kyndall Dykes, prieten apropiat cu Jerome, a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook, în care a confirmat decesul fostului sportiv.

"Această veste mă doare pentru că Jerome era un tip grozav. De fapt, el m-a ajutat să am primul angajament peste ocean, semnând cu U-BT. Jerome îl cunoştea pe preşedintele nostru şi m-a propus. Apoi, peste doi ani, când aveam nevoie de un fundaş experimentat, eu l-am propus pe el la Cluj şi am devenit coechipieri. M-a învăţat multe şi totul în viaţă se întâmplă cu un motiv. Să te odihneşti în pace", a scris Dykes, citat de site-ul totalbaschet.ro.

Originar din statul Louisiana, LaGrange a jucat la U-BT Cluj în sezonul 2011-2012. Ultima dată a evoluat în Germania, într-o ligă inferioară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici