Fostul fotbalist clujean Marius Bretan a încetat din viaţă

Marius Bretan, unul dintre cei mai importanţi şi mai valoroşi fotbalişti care au evoluat la Universitatea Cluj şi CFR Cluj, a încetat din viaţă la vârstă de 74 de ani, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

1892 afișări
Imaginea articolului Fostul fotbalist clujean Marius Bretan a încetat din viaţă

Fostul fotbalist clujean Marius Bretan a încetat din viaţă

Marius Bretan, fost fotbalist la U Cluj şi CFR Cluj, pentru această ultimă echipă deţinând încă, în calitate de fotbalist român, recordul de prezenţe în Liga 1, cu 199 de jocuri, era născut pe 7 septembrie 1942, la Câmpia Turzii.

A debutat în Liga 1 pe 2 septembrie 1962 într-un meci Ştiinţa Cluj - Petrolul 1-0. A jucat pentru "Şepcile Roşii" până în 1967, când s-a transferat la CFR Cluj, pentru 10 sezoane. Ultimul meci l-a jucat pe 20 iunie 1976, CFR Cluj - Steaua 0-1.

Căpitan şi lider în teren al echipei CFR Cluj, Marius Bretan a fost un exemplu de corectitudine şi dăruire pentru echipa din Gruia.

"Liga Profesionistă de Fotbal transmite condoleanţe familiei îndoliate şi întregii grupări fotbalistice clujene. Dumnezeu să-l odihnească!", este mesajul postat pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici