ProSport pregăteşte bicicliştilor cea mai aşteptată expediţie cicloturistică a primăverii

ProSport continuă tradiţia ultimilor ani şi deschide înscrierile pentru cea mai aşteptată experienţă cicloturistică a primăverii, programată pentru 18 -19 aprilie 2015 pe traseul Bucureşti – Călăraşi – Vama Veche.

138 afișări
Imaginea articolului ProSport pregăteşte bicicliştilor cea mai aşteptată expediţie cicloturistică a primăverii

ProSport pregăteşte bicicliştilor cea mai aşteptată expediţie cicloturistică a primăverii

Echipa ProSport a ridicat ştacheta expediţiei tradiţionale pe bicicletă către mare astfel că ediţia din acest an se va derula sub un nou nume sugestiv: Marea Pedalare!

A IV-a ediţie a turului organizat de ProSport şi dedicat celor care iubesc mersul pe bicicletă în natură vine cu o serie de surprize menite să asigure tuturor participanţilor o experienţă memorabilă.

Sub noul nume – Marea Pedalare ProSport! – aventura cicloturistică din 18 -19 aprilie se va derula pe un nou traseu, cu destinaţia Vama Veche, votat de participanţii ediţiilor anterioare. În cele două zile, pe traseul Bucureşti – Călăraşi – Vama Veche, iubitorii ciclismului se vor bucura de un nou peisaj şi de pedalat în natură, departe de agitaţia oraşului.

Cele două zile implică un total de aproximativ 300 de kilometri de pedalat, împărţiţi astfel:

- Sâmbătă, 18 aprilie: Bucureşti – Călăraşi (121 km)

- Duminică, 19aprilie: Călăraşi – Vama Veche (175 km).

Ca şi până acum, iniţiativa ProSport îşi propune să promoveze mersul pe bicicletă ca stil de viaţă, sport şi activitate recreativă, nefiind vorba de o competiţie între participanţi. Prin urmare sunt aşteptaţi toţi cei care iubesc ciclismul şi doresc să trăiască o experienţă inedită alături de oameni care împărtăşesc aceeaşi pasiune.

Cei care vor avea nevoie de momente de odihnă vor avea la dispoziţie autocare şi asistenţă medicală, în caz de nevoie.

Pentru ca participanţii să se poată dedica în exclusivitate pedalatului şi distracţiei, echipa ProSport le va asigura confortul şi siguranţa, ocupându-se de toate aspectele organizatorice, de la cazare şi transport la securitate şi asistenţă.

Numărul de locuri al expediţiei este limitat la 300, astfel că toţi cei care doresc să îşi asigure participarea se pot înscrie deja pe http://mareapedalare.prosport.ro/

Până la 28 februarie 2015 înscrierile se pot face la un preţ special, de 300 de lei (TVA inclus). În perioada 1 martie – 15 aprilie, taxa de participare este de 335 de lei (TVA inclus). Pachetul de participare include o noapte de cazare, masă şi transportul echipamentelor, bicicletelor şi participanţilor la securitate, asistenţă tehnică şi medicală, seară festivă şi produse din partea sponsorilor.

Mai multe noutăţi şi surprize pentru participanţi vor fi postate pe pagina de Facebook a turului: https://www.facebook.com/ProSportMareaPedalare

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici