Protest al suporterilor echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea: "Nu lăsaţi Oltchimul să moară"

Aproximativ 120 de suporteri ai echipei de handbal feminin Oltchim au protestat, luni, în centrul oraşului Râmnicu Vâlcea, faţă de lipsa de implicare a oficialităţilor în sprijinirea clubului.

309 afișări
Imaginea articolului Protest al suporterilor echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea: "Nu lăsaţi Oltchimul să moară"

Protest al suporterilor echipei Oltchim, la Râmnicu Vâlcea

Membrii Ligii Suporterilor Vâlceni au scandat: "Zeci de ani de glorie, nu-i vrem doar istorie", "Nu lăsaţi Oltchimul să moară" sau "Vâlcea înseamnă Oltchim".

Protestul s-a desfăşurat în faţa Prefecturii Vâlcea, a Primăriei Râmnicu Vâlcea şi a sălii polivalente Traian.

Nici o oficialitate locală nu a venit să stea de vorbă cu suporterii, care au anunţat că vor relua manifestările zilele viitoare. "Nu este posibil să nu fim băgaţi în seamă de nimeni. La meciurile din Liga Campionilor toţi se înghesuiau să ia invitaţii gratuite la tribuna oficială, acum toţi au uitat de Oltchim. Data viitoare vom veni cu cruci pe care le vom planta în faţa instituţiilor", a declarat unul dintre liderii galeriei vâlcene, Costel Ungureanu.

CS Oltchim Râmnicu Vâlcea a anunţat că nu va putea evolua în ediţia viitoare a Ligii Campionilor din cauza problemelor financiare, iar handbalistele au fost anunţate că sunt libere să îşi caute alte angajamente. În ediţia trecută a Ligii Campionilor Oltchim a jucat în faza semifinalelor, unde a fost eliminată de ETO Gyor din Ungaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici