PSG dezminte afirmaţiile presei franceze despre contractul de 630 de milioane de euro

Clubul francez PSG a declarat că detaliile care s-au scurs în presă despre contractul lui Kylian Mbappe nu sunt adevărate şi ar fi ameninţat cu acţiuni în justiţie din cauza acestei situaţii.

233 afișări
Imaginea articolului PSG dezminte afirmaţiile presei franceze despre contractul de 630 de milioane de euro

Sursa foto: MediafaxFoto

O informaţie a publicaţiei franceze Le Parisien a sugerat că Mbappe ar putea câştiga mai mult de 630 de milioane de euro din contractul său cu PSG. Clubul a infirmat afirmaţiile despre acordul pe care atacantul l-a semnat în mod neaşteptat în luna mai şi a ameninţat cu acţiuni în justiţie, potrivit lui Fabrizio Romano.

Într-o declaraţie, conform lui Tariq Panja, campionii francezi au spus: „PSG confirmă că povestea este complet greşită, niciun detaliu nefiind corect. Momentul în care această informaţie falsă publicată de această instituţie media este, de asemenea, surprinzător, cu doar câteva zile înainte de un meci important din Liga Campionilor".

Zvonurile din jurul contractului lui Mbappe sugerau că acesta câştigă 72 de milioane de euro pe an, precum şi două bonusuri, unul dintre ele fiind o primă de instalare de 180 de milioane de euro. Cifra ar depăşi suma pe care coechipierul său Lionel Messi a încasat-o de la Barcelona între 2017 şi 2021 şi l-ar face cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului.

Mbappe a ocupat foarte mult timp prima pagină a ziarelor în ultima vreme, după ce acestea au relatat că francezul ar fi nemulţumit la PSG făcându-se. În ciuda acestui fapt, el a fost în formă bună, înscriind o dublă împotriva Ajaccio vineri, iar fanii parizienilor speră să-şi menţină pofta de gol, PSG urmând să găzduiască pe Maccabi Haifa în Liga Campionilor, la mijlocul săptămânii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici