PSG îi oferă un salariu de 12 milioane de euro pe sezon lui Tevez

Cotidianul Marca a scris, joi, că gruparea Paris Saint-Germain doreşte să-l achiziţioneze pe atacantul Carlos Tevez, oferindu-i argentinianului un contract de 12 milioane de euro net pe sezon, de trei ori mai mult decât câştigă la Juventus.

89 afișări
Imaginea articolului PSG îi oferă un salariu de 12 milioane de euro pe sezon lui Tevez

PSG îi oferă un salariu de 12 milioane de euro pe sezon lui Tevez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

PSG îl vrea pe Tevez pentru a îl înlocui pe uruguayanul Edinson Cavani, care ar putea merge la Juventus. De serviciile fostului jucător al echipelor Manchester United şi City este interesat şi clubul Atletico Madrid. Atuul fostei campioane a Spaniei este tehnicianul argentinian Diego Simeone, însă Marca scrie că uriaşa ofertă făcută de PSG este greu de refuzat.

Carlos Tevez, în vârstă de 31 de ani, a fost transferat de Juventus de la Manchester City, în iunie 2013. El mai are un an de contract cu finalista Ligii Campionilor. În acest sezon, Tevez a marcat 29 de goluri în 47 de meciuri disputate în toate competiţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici