PSG în tratative avansate pentru a semna cu brazilianul Lucas Beraldo

Potrivit Foot Mercato, clubul francez PSG este aproape de a încheia un acord pentru a semna cu tânărul fundaş central Lucas Beraldo (20 de ani) de la São Paulo FC, într-un transfer în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro, plus 5 milioane de euro bonusuri.

56 afișări
Imaginea articolului PSG în tratative avansate pentru a semna cu brazilianul Lucas Beraldo

Lucas Beraldo

Conform sursei citate, agentul său ar fi confirmat că transferul este aproape finalizat şi că testul medical ar putea avea loc chiar în această săptămână.

Nu este cunoscut încă dacă jucătorul se va alătura parizienilor în această iarnă sau dacă va rămâne la clubul său din Brazilia până în vara anului viitor. PSG are deja jucători experimentaţi în linia defensivă, unde sunt Marquinhos (29 de ani), Milan Skriniar (28 de ani), Lucas Hernández (27 de ani) şi Danilo Pereira (32 de ani).

În cazul în care PSG va pecetlui înţelegerea, va avea în lot pe unul dintre cei mai buni fundaşi centrali de perspectivă din lume. Stângaci, tânărul de 20 de ani este descris ca un apărător elegant, care urcă cu mingea în faţă cu naturaleţe, surprinzând prin maturitate având în vedere vârsta sa.

Fără îndoială, profilul său ar fi un mare plus de valoare pentru actuala echipă a PSG, care în ultima vreme a avut dificultăţi în faţa ofensivelor directe, în special împotriva lui Newcastle United şi Borussia Dortmund în Liga Campionilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psg,
transfer,
beraldo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici