Publicaţia AS, Spania: Ianis Hagi, băiatul lui tata e deja noua perlă a fotbalului românesc

La 19 ani, Ianis Hagi a reuşit prima performanţă importantă a carierei, calificarea alături de România U21 la EURO 2019, iar succesul l-a adus în atenţia presei internaţionale. Printre cei care au remarcat talentul lui Hagi Jr. se numără şi spaniolii de la AS, care-i fac o descriere superbă.

914 afișări
Imaginea articolului Publicaţia AS, Spania: Ianis Hagi, băiatul lui tata e deja noua perlă a fotbalului românesc

Publicaţia AS, Spania: Ianis Hagi, băiatul lui tata e deja noua perlă a fotbalului românesc

Într-un articol cu titlul "Ianis Hagi: băiatul lui tata deja e noua perlă a fotbalului românesc", ibericii nu se sfiesc să-l compare pe Ianis cu tatăl său, îl numesc noua perlă a fotbalului românesc şi scriu despre diferenţele dintre Hagi Jr. şi Hagi Sr.: "Numele Hagi sună din nou cu putere în fobalul românesc, aşa cum se întâmpla în anii '90. Ianis Hagi, fiul lui Gică, fost mare jucător la Barcelona şi Real, este noua speranţă a fotbalului românesc. Golurile sale pentru naţionala de tineret au fost decisive pentru ca România să ajungă la EURO 2018.

Ianis joacă la Viitorul, club fondat de tatăl său. După o scurtă trecere pe la Fiorentina, s-a întors la echipa care l-a format şi este o piesa fundamentală. Golurile cu Bosnia şi Liechtenstein arată că loveşte excelent mingea. Ianis e dreptaci, spre deosebire de tatăl său, şi puţin mai înalt. Dar comparaţiile sunt posibile dacă ne raportăm la cum lovesc mingea. Dacă va continua pe acest drum, nu va dura mult până când va debuta la naţionala de seniori", scriu cei de la AS, care au rămas surprinşi de saltul înainte făcut de Ianis în ultimele luni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici