Pugilistul american Floyd Mayweather a ieşit din închisoare

Pugilistul american Floyd Mayweather, campion WBA, a ieşit, vineri, din închisoare, după ce a executat o pedeapsă de peste două luni pentru violenţă conjugală, a anunţat poliţia din Las Vegas.

326 afișări
Imaginea articolului Pugilistul american Floyd Mayweather a ieşit din închisoare

Pugilistul american Floyd Mayweather a ieşit din închisoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pot confirma că a fost eliberat", a declarat Laura Meltzer, purtător de cuvânt al poliţiei din Las Vegas.

Fotografiile publicate de presa locală îl arată pe pugilist aşteptat la ieşire de una dintre fiicele sale şi rapperul 50 Cent. El nu a acordat nicio declaraţie presei.

Floyd Mayweather, în vârstă de 35 de ani, a fost încarcerat la centrul de detenţie din Clark, pentru 90 de zile. Poliţia nu a oferit un motiv oficial pentru eliberarea anticipatî, dar, conform Los Angeles Times, numărul mare de deţinuţi şi comportamentul foarte bun ar fi dus la reducerea pedepsei cu 30 de zile.

La sfârşitul lunii decembrie a anului 2011, Mayweather a pledat vinovat în mai multe capete de acuzare privind violenţa domestică, el lovindu-şi fosta iubită în faţa a doi dintre copii lor.

Data încarcerării sale a fost decalată puţin pentru a-i permite lui Mayweather să-l întâlnească, la 5 mai, pe portoricanul Miguel Cotto, pe care l-a învins printr-o decizie unanimă.

Pugilistul american a efectuat deja 45 din cele 100 de ore de muncă în folosul comunităţii, ca parte a condamnării primite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici