Pugilistul Arthur Abraham, record de viteză în Berlin

Pugilistul Arthur Abraham, fost campion IBF la categoria mijlocie şi WBA la supermijlocie, a fost surprins conducând automobilul său Ferrari cu o viteză de peste 230 de kilometri pe oră, un record, la periferia oraşului Berlin, informează cotidianul Tagesspiegel.

198 afișări
Imaginea articolului Pugilistul Arthur Abraham, record de viteză în Berlin

Pugilistul Arthur Abraham, record de viteză în Berlin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poliţia din Berlin a confirmat că un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost surprins conducând cu peste 230 de kilometri pe oră, dar nu i-a dezvăluit numele.

"King Arthur" se deplasa, miercuri seară, către centrul oraşului, pe o şosea pe care limita de viteză era de 80 de kilometri pe oră, pentru a asista la înmânarea unui premiu.

Camerele de supraveghere au permis identificarea sportivului, care în jurul orei locale 19.30 le-a semnalizat cu farurile celorlalţi şoferi să îi permită să treacă în faţa lor. Abraham a fost reţinut şi va avea permisul de conducere suspendat trei luni, el primind şi patru puncte de penalizare şi o amendă de 1.360 de euro.

Potrivit Tagesspiegel, nu este prima dată când Arthur Abraham a fost surprins conducând cu viteză excesivă. În 2009, el a condus cu 168 de kilometri pe oră pe o autostradă urbană. Pugilistul a negat atunci că s-a aflat la volan, susţinând că un prieten al său conducea maşina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici