Pugilistul Floyd Mayweather, condamnat la închisoare pentru violenţă domestică, nu a obţinut eliberarea condiţionată

Pugilistul american Floyd Mayweather, campion WBA la categoria semimijlocie, nu a obţinut eliberarea condiţionată şi va trebui să petreacă în închisoare toate cele 90 de zile la care a fost condamnat pentru violenţă domestică.

210 afișări
Imaginea articolului Pugilistul Floyd Mayweather, condamnat la închisoare pentru violenţă domestică, nu a obţinut eliberarea condiţionată

Floyd Mayweather (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mayweather, în vârstă de 34 de ani, închis din 1 iunie la Centrul de detenţie din comitatul Clark, s-a plâns că nu are mâncare şi băutură de ajuns pentru a-şi păstra forma fizică. Avocatul său a invocat "condiţiile inumane" care ar putea duce la "incapacitatea clientului său de a-şi continua cariera în box".

La sfârşitul lunii decembrie a anului 2011, Mayweather a pledat vinovat în mai multe capete de acuzare privind violenţa domestică, el lovindu-şi fosta iubită în faţa a doi dintre copii lor.

Data încarcerării sale a fost decalată puţin pentru a-i permite lui Mayweather să-l întâlnească, la 5 mai, pe portoricanul Miguel Cotto, pe care l-a învins printr-o decizie unanimă.

Pugilistul american a efectuat deja 45 din cele 100 de ore de muncă în folosul comunităţii, ca parte a condamnării primite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici