Pugilistul Kelly Pavlik a refuzat să boxeze cu Bute pentru 1,35 milioane de dolari: Nu boxez cu un stângaci pentru atât de puţini bani

Pugilistul american Kelly Pavlik a refuzat să boxeze cu Lucian Bute, invocând faptul că i se oferă o sumă de bani prea mică pentru această luptă, informează presa canadiană.

409 afișări
Imaginea articolului Pugilistul Kelly Pavlik a refuzat să boxeze cu Bute pentru 1,35 milioane de dolari: Nu boxez cu un stângaci pentru atât de puţini bani

Kelly Pavlik (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pavlik, fost campion mondial la categoria mijlocie, trebuia să-l întâlnească, sâmbătă, pe conaţionalul său Darryl Cunningham, iar în cazul unei victorii urma să lupte cu Bute, în 5 noiembrie.

Boxingscene.com scrie că, pentru meciul cu pugilistul român, Kelly Pavlik ar fi încasat circa 1,35 milioane de dolari. Însă americanul a aflat că danezului Mikkel Kessler i s-a propus un contract mult mai mare, de peste trei milioane de dolari, pentru a boxa cu Bute, astfel că, nemulţumit fiind de banii pe care i-ar fi primit, a decis să renunţe la ambele întâlniri.

"Lupta cu Bute nu va mai avea loc. Nu am de gând să boxez cu un stângaci pentru atât de puţini bani", a spus Pavlik, conform boxingscene.com.

Este pentru a cincea oară cănd Kelly Pavlik refuză o luptă în ultimii doi ani, precedentele patru întâlniri fiind anulate din cauza unor accidentări ale americanului sau din cauza faptului că urma tratamente de dezalcoolizare.

Pugilistul Lucian Bute şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat în 9 iulie, la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori. Următorul adversar al lui Bute ar fi trebuit să fie Kelly Pavlik.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici