Pungi cu dispozitiv explozibil artizanal, descoperite înainte de derbiul Dinamo-Steaua

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că jandarmii au descoperit, la punctul de control de la intrarea la Peluza Cătălin Hâldan, de la stadionul Dinamo, 36 de pungi de chipsuri, sigiliate, fiecare conţinând dispozitiv explozibil artizanal.

71 afișări
Imaginea articolului Pungi cu dispozitiv explozibil artizanal, descoperite înainte de derbiul Dinamo-Steaua

Jandarmii au descoperit pungi cu dispozitiv explozibil artizanal înainte de derbiul Dinamo-Steaua

"Reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei au descoperit la punctul de control la intrarea în Peluza Cătălin Hâldan 36 de pungi de chipsuri, sigilate, fiecare conţinând dispozitiv explozibil artizanal. Acestea au fost reţinute pentru începerea anchetei, iar două persoane au fost reţinute, urmând să li se facă dosar penal. Intrarea suporterilor stelişti în stadion a decurs fără incidente, aceştia fiind introduşi în trei grupuri a câte 200 de persoane", a declarat Militaru, care a precizat că nu au existat incidente stradale între suporteri.

La stadionul Dinamo, unul dintre suporterii dinamovişti a aruncat o petardă către grupul de suporteri stelişti, incident rămas, însă, fără urmări. Zece fani stelişti au fost scoşi din sectorul lor, deoarece biletele lor nu erau ştampilate de FC Steaua, aşa cum erau restul.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici