Pustai: Am dominat repriza a doua categoric; jocul ne dă speranţe

Antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, în ciuda eşecului suferit, vineri, în deplasare, scor 4-3, cu Astra Giurgiu.

2 afișări

"Un meci spectaculos, cu multe ocazii de a înscrie. Deocamdată, nu este nicio transformare. Într-adevăr, ne exprimăm mult mai bine, avem altă calitate, avem şi banca destul de bună. Eu cred că ne-am întărit în această iarnă, ceea ce se observă şi în joc. Ne dă speranţe jocul. Am dominat repriza a doua categoric şi le-am zis şi jucătorilor că am luat golul trei foarte uşor şi îmi vine să urlu. Am crescut de la meciul cu Steaua, am fost mult mai periculoşi la fazele fixe", a declarat Cristi Pustai, la Digi Sport.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani are încredere că echipa sa se poate salva de la retrogradare: "Deocamdată, suntem doar la stadiul de speranţă, iar speranţa moare ultima, cum se spune. Jocul are calitate şi calitatea asta trebuie să ducă spre rezultate".

Formaţia Astra Giurgiu a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (3-1), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a 24-a din Liga 1. În urma acestui succes, Astra a acumulat 41 de puncte şi şi-a consolidat poziţia a patra, aflându-se acum la cinci puncte de Botoşani, care este pe 5, şi la şase de FC Viitorul şi Dinamo, următoarele două clasate. Gaz Metan rămâne pe penultimul loc, cu 15 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici